Opvang

Toegang tot de school

De kinderen van het kleuter- en lager onderwijs kunnen de school binnenkomen vanaf 7 uur langs de ingang van de Mysteriestraat (het blauwe hek).

Schooltassen worden in de eetzaal (refter) op de juiste plaats gezet.

Rijen en begeleiding

Alle kinderen worden 's morgens naar school gebracht.

De deur is open van 15.30 uur tot 15.45 uur.

Om 15.30 uur vertrekt er één rij vanuit de Wijngaardstraat.
De kinderen die met deze rij de school verlaten, worden door een leerkracht begeleid bij het oversteken van de kruispunten in de omgeving van de school.

Ouders die hun kinderen na schooltijd afhalen gaan naar de overdekte speelplaats.

Bewaking op vrije dagen

Op vrije dagen kunnen de kinderen naar de bewaking komen in de school of naar de speelpleinen georganiseerd door de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Bewakingen op woensdagnamiddag gaan door in de school en worden geleid door juf Tania en meester Youssef. De leerlingen kunnen ook naar IBO De Buiteling gaan in GC Ten Weyngaert.